Kirjoittaja
Hei vaan sinä siellä ruudun toisella puolella!

Olen 27-vuotias Pohjois-Italiassa viihtyvä, vasta yliopistosta valmistunut, ujonpuoleinen savolainen, joka nauttii italialaisesta elämänmenosta ihanilla pienillä kujilla haahuillen ja jäätelöä syöden. 

Aikaisempi blogini jäi valitettavasti gradu-kiireiden jalkoihin ja hiipui kokonaan. Päätin aloittaa tämä blogin, koska jäin kaipaamaan kirjoittamista ja lukijoiden kanssa kommunikointia. Lisäksi blogi auttaa minua hahmottamaan ja jäsentämään paremmin ajatuksia ja huomioita.

Tavoitteenani on oppia nauttimaan arjen pienistä hetkistä ilman paineita suurista elämää mullistavista kokemuksista. Niinpä keskityn blogissani arjen pieniin juttuihin, tavallisiin hetkiin, arkeen kuuluviin retkiin ja haahuiluihin. Myös Italia ja ulkosuomalaisuus ovat osa blogia.

Lisää blogin aloittamiseen liittyviä tunnelmia voi lukea ensimmäisestä postauksesta, kun taas blogin nimeen pureudun paremmin raitoihin liittyvässä postauksessa.

Arkea kanssani jakavat italialainen puoliskoni ja kaksi pystykorvaista karvakaveria. Tukikohtanamme toimii Pohjois-Italiassa sijaitseva Brescia.

Yhteyttä voit ottaa sähköpostin kautta:
raidallisiaretkia@gmail.com

Mukavaa, että liityit seuraani! 
Kata


......................................................................

Huom!
Kaikki blogissa olevat kuvat ja kartat ovat itse ottamiani/tekemiäni, jollei toisin mainita. 
Ethän käytä niitä ilman lupaani mihinkään tarkoitukseen.
Kiitos!

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.