KirjoittajaHei vaan! Ihanaa, että vierailet blogissani!

Minä & Italia

Olen 29-vuotias Pohjois-Italiassa viihtyvä, matkailusta kiinnostunut, ujonpuoleinen savolainen, joka nauttii italialaisesta elämänmenosta mieluiten ihanilla pienillä kujilla haahuillen ja viiniä nautiskellen. 

Tällä hetkellä asun taas Suomessa, mutta Italia on edelleen minulle rakas. Asuin lähes viisi vuotta Pohjois-Italiassa, Brescia-nimisessä keskikokoisessa kaupungissa. Brescian seudun ja Lombardian tunnen siis parhaiten! Iseo-järvi ja Franciacortan viinialue ovat myös minulle tuttuja eikä Garda-järvikään ole kaukana Bresciasta.

Blogin tavoite

Haluan inspiroida blogillani löytämään Italian helmiä ja rohkaista matkustamaan vähemmän tunnettuihin kohteisiin. Blogissa jaan kertomuksia sekä vinkkejä Italiaan liittyen, erityisesti keskityn parhaiten tuntemaani Pohjois-Italiassa sijaitsevaan Lombardian alueeseen. Myös tavallinen italialainen arki ja ulkosuomalaisuus ovat osa blogia.


Paluumuutto Suomeen & Italiasta kirjoittamisen vaikeus

Viime aikoina minulla on ollut hankaluuksia hahmottaa mitä haluaisin blogilta ja onko se enää ajankohtainen kanava itselleni. Sekava ja päättämätön mielentilani johtuu paluumuutosta Suomeen. Suomeen muuton vuoksi on tuntunut hassulta kirjoittaa Italiasta. Enhän edes ole siellä. Miten voisin kirjoittaa siitä? 

Italia on kuitenkin edelleen minulle rakas eikä kotiseutuni tuntemus ole kadonnut mihinkään. Päinvastoin - myös lomailemalla vanhoilla kotikulmilla voi aina löytää uusia juttuja! Viimekesäinen Brescian reissu antoi erilaista näkökulmaa niin tuttuun kaupunkiin ja seuraava matka on jo suunnitteilla.

Lukijoita on kuitenkin riittänyt kuukaudesta toiseen, vaikka uutta sisältöä ei ole tullutkaan. Se rohkaisee minua takaisin näppäimistön ääreen!


Kysy matkavinkkejä!

Annan mielelläni matkavinkkejä Pohjois-Italiaan suuntaaville. Kysy rohkeasti!


Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteeni: raidallisiaretkia@gmail.com
Blogia voi seurata myös Instagramissa: @raidallisiaretkiablog
sekä Facebookissa: @raidallisiaretkiablogi

Tervetuloa tutustumaan kanssani ihanaan Italiaan!
Piia Katariina

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.