KirjoittajaHei vaan! Ihanaa, että vierailet blogissani!

Olen 29-vuotias Pohjois-Italiassa viihtyvä, matkailusta kiinnostunut, ujonpuoleinen savolainen, joka nauttii italialaisesta elämänmenosta ihanilla pienillä kujilla haahuillen ja jäätelöä syöden. 


Italian kotini sijaitsee keskikokoisessa kaupungissa Bresciassa, Pohjois-Italiassa. Asuin siellä vakituisesti lähes viisi vuotta, mutta tällä hetkellä toinen kotini on Tampereella. 

Haluan inspiroida blogillani löytämään Italian helmiä ja rohkaista matkustamaan vähemmän tunnettuihin kohteisiin. Blogissa jaan kertomuksia sekä vinkkejä Italiaan liittyen, erityisesti keskityn parhaiten tuntemaani Pohjois-Italiassa sijaitsevaan Lombardian alueeseen. Myös tavallinen italialainen arki ja ulkosuomalaisuus ovat osa blogia.

Arkea kanssani jakavat italialainen puoliskoni ja kaksi pystykorvaista karvakaveria. Tukikohtanamme toimii Pohjois-Italiassa sijaitseva Brescia sekä Suomen suunnalla Tampere.

Annan mielelläni matkavinkkejä Pohjois-Italiaan suuntaaville. Kysy rohkeasti!

Sähköpostiosoitteeni: raidallisiaretkia@gmail.com!
Blogia voi seurata myös Instagramissa: @raidallisiaretkiablog
sekä Facebookissa: @raidallisiaretkiablogi

Tervetuloa tutustumaan kanssani ihanaan Italiaan!
Piia Katariina

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.