Kerro, mikä kohde kiinnostaa!

29. tammikuuta 2020


Hei vaan pitkästä aikaa! 

Kevät on melkein ovella ja kesänkin matkakohteiden miettiminen on kohta ajankohtaista. Italiakin on varmaan monella teistä mielessä! Tunnen parhaiten Pohjois-Italiaa ja erityisesti Lombardian aluetta, sillä kotikaupunkini lähes viiden vuoden ajan oli Garda-järven lähellä sijaitseva Brescia.

Brescian alue, Iseo-järvi ja Franciacortan viinialue ovat mielenkiintoisia kohteita, mutta vielä melko tuntemattomia. Haluaisinkin jakaa tietojani ja auttaa sinua lomasi suunnittelussa. Aiheita postauksiin olisi valtavasti, joten pyydän sinun apuasi.

Mitkä kohteet kiinnostavat sinua?

Kerro mitä haluaisit tietää? Mitkä kohteet erityisesti Lombardiassa kiinnostavat? Mistä paikoista ja kaupungeista haluaisit tietää lisää? 


Kiitokset lukijoille

Haluaisin myös kiittää teitä kaikkia blogia lukevia! Olen yllättynyt kuinka paljon teitä on kuukaudesta toiseen, vaikka uutta sisältöä ei ole ilmestynyt aikoihin. Rohkaisette minua taas takaisin näppäimistön ääreen!

Paluumuutto Suomeen - Vaikea kirjoittaa Italiasta

Minulla on ollut hankaluuksia hahmottaa mitä haluaisin blogilta ja onko se enää edes ajankohtainen kanava itselleni. Päättämätön ja epäileväinen mielentilani johtuu paluumuutosta Suomeen. Suomeen muuton vuoksi on tuntunut oudolta kirjoittaa Italiasta. Enhän edes ole siellä. Miten voisin kirjoittaa siitä? 

Italia on kuitenkin edelleen minulle rakas eikä kotiseutuni tuntemus ole kadonnut mihinkään. Päinvastoin - myös lomailemalla vanhoilla kotikulmilla voi löytää aina uusia juttuja! Viimekesäinen Brescian reissu antoi erilaista näkökulmaa niin tuttuun kaupunkiin. Uusi vierailukin on jo suunnitteilla.


Muista kommentoida ja kertoa, mistä kohteesta haluaisit lisää tietoja!

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.