Pääsin työharjoitteluun!

12. marraskuuta 2017Hei taas pitkästä aikaa. Pahoittelut suunnittelemattomasta blogihiljaisuudesta!


Muutama kuukausi sitten pääsin taas työhaastatteluun. Eikä kyseessä ollut mikä tahansa haastattelu, sillä minulle soitettiin mielestäni kaikista mielenkiintoisimmasta paikasta. No, ehkä Visit Finlandin jälkeen... ;) Kävin haastattelussa ja sain
kuin sainkin paikan. Kyseessä on toki vain työharjoittelu, mutta kokemusta sekin kerryttää.

En olisi vielä keväällä uskonut, että pääsisin oikeasti työharjoitteluun mielenkiintoisimpaan mahdolliseen tavoittelemaani paikkaan. Toukokuussa kirjoitin työpaikan etsimisestä ja hitaasta työnhaun etenemisestä, koska halusin ensin tähdätä kaikkein mielenkiintoisimpiin paikkoihin. Tuntui, että roikuin jotenkin tyhjän päällä. Työn haku eteni hitaasti, koska en halunnut hakea kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Mikä pettymys, jos olisin jo ottanut vastaan työn vähemmän kiinnostavasta paikasta. Kannatti todellakin uskoa itseensä ja edetä rauhassa.

Hienointa on nähdä oman sinnikkyyden tulokset. Soitin kyseiseen paikkaan useamman kerran puolen vuoden sisällä ja sen takia minut muistettiin. Myös persoonallisella CV:llä oli ilmeisesti osuutta asiaan.

Kannattaa rohkeasti unelmoida, yrittää ja ennen kaikkea uskoa itseensä!

Uusi arki vie voimia ja vaatii totuttelua


Tarkoitukseni ei tosiaan ollut pitää taukoa blogista, mutta pakko myöntää, että kahdeksan tuntia tietokoneella vie mehut aika tehokkaasti. Työharjoittelussa vietän siis koko kahdeksan tuntisen työpäiväni tietokoneen ruutua tuijotellen. Kun työtunteihin lisätään tunnin ruokatauko ja reilun tunnin junamatka suuntaansa, niin iltaisin olen ihan puhki. Työpäivän jälkeen minulle ei tule edes mieleen lähestyä tietokonetta. Silmät on vielä ristissä työpäivän jäljiltä. Eikä kirjoittaminenkaan tahdo maistua, koska teen sitäkin jo töissä. Harmittaa, koska minulla olisi paljon ideoita blogia varten ja haluaisin todella kehittää sitä eteenpäin.

Takana on jo kaksi kuukautta harjoittelua ja pikku hiljaa arjen uusi rytmi alkaa asettua paikalleen. Blogillekin on ehkä löytynyt oma hetkensä päivän kiireiden lomasta. Toivottavasti hetki on oikea ja todella soveltuu blogille - haluaisin päästä taas blogin kimppuun! Suomeksi kirjoittaminen on niin eri juttu kuin italiaksi ilmaisu. Löysin myös uuden sovelluksen, jolla voin taas vihdoinkin kirjoittaa puhelimella. Siitä kerron lisää toisella kertaa - kunhan minulla on enemmän kokemusta kyseisestä sovelluksesta.


Kuulumisiin,
Katariina


Lue myös nämä arkeen liittyvät jutut

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.