Syyskuun hetkiä

21. marraskuuta 2017


Minusta tuntuu, että syyskuusta on jo ikuisuus eikä kuukauden tapahtumien hahmottaminen ole helppoa. Onneksi kirjoitan vielä kalenteriin tärkeimmät jutut ja sen lisäksi otan puhelimella paljon kuvia. Oikeastaan olin jo hahmotellut
postauksen heti syyskuun lopussa - sen viimeistely ja julkaisu vain hieman venähti uuden työn myötä, kuten edellisessä postauksessa jo kerroinkin.

Syyskuu oli erittäin tapahtumarikas kuukausi ja täynnä kaikkea uutta ja mielenkiintoista. Alkukuusta lomailin Suomessa ja kuun keskivaiheilla aloitin uuden työn. Sen lisäksi viinit olivat vahvasti läsnä syyskuussa, sillä osallistuin jopa kahteen viineihin liittyvään tapahtumaan.

Millaiset hetket olivat minulle merkityksellisiä syyskuussa?Syyskuussa tunnelmallisinta oli käydä syksyisessä Suomessa. En uskoisi, että sekin mahtuu syyskuuhun. Tuntuu, että siitä on jo ikuisuus.


Syyskuussa mahtavinta oli aloittaa oman alan työharjoittelu. Toimiston upeat näkymät ovat plussaa!


Syyskuussa hurjinta oli Festival Franciacorta in cantina -viinitilakierros. Kierrokseen kuului viinin maistelua kolmella eri viinitilalla ja tilojen välillä oli bussikuljetus. Kolme lasia viiniä joka tilalla on aikamoinen määrä kuohuviiniä...

Syyskuussa yllättävintä on ollut kauluspaitojen määrän tuplaantuminen ja niiden silittämisen työläys. 


Syyskuussa silmiähivelevintä oli koulutustilaisuus yhdellä upealla Villalla Garda-järvellä.

Syyskuussa piristävintä olivat ensimmäiset kirpsakat syksyiset aamut.


Syyskuussa nautittavinta oli Pavian alueen viinien maistelu Autunno Pavese -viinitapahtumassa Paviassa.

Syyskuussa rentouttavinta olivat lounastaukopiknikit aurinkoisessa aavistuksen syksyisessä ilmassa.


Syyskuussa keltaisinta oli raitiovaunuajelu Milanossa. Pääsin vihdoinkin raitiovaunun kyytiin!

Syyskuussa älyttömintä oli avaimen rikkoutuminen meidän asuintalon alaoven lukkoon. Joku tuntematon siis teki sen tahallaan. Avaimen irrotuksen seurauksena oven sai auki millä tahansa avaimella ja uuden lukon saamisessa kesti viikkoja...Syyskuussa ihaninta oli aloittaa samoilu linnan puistossa kesän kuumuuden jälkeen. Seurana oma innokas karvapörriäinen.


Katariina


Lue myös mitä edellisiin kuukausiin kuului:
Sisällön tarjoaa Blogger.