Eilen päätin, että...

9. kesäkuuta 2017


Eilisen aikana tein monia huomioita arkisiin asioihin liittyen ja niistä inspiroituneena ajattelin parantaa jotain. Tosin parempi sana eilisille päätöksille taitaisi olla pikemminkin muistaminen, ei niinkään parantaminen. Mitä kaikkea unohdankaan jatkuvasti! Nyt tartun itseäni niskasta kiinni ainakin muutaman pienen toimen muistamisessa.


Inspiraatiopuuskassa päätin, että...


... alan pitämään jaloista ja erityisesti varpaista ja kynsistä parempaa huolta. Kesän alku ja ensimmäiset kerrat sandaaleissa paljastaa varpaiden todellisen tilan. Uudet sandaalit eivät pääse oikeuksiinsa!

... pesen säännöllisemmin koirien hampaita. Se auttaa oikeasti pitämään suut kunnossa!

... heitän pois kaikki käyttämättömät vaatteet. Tai oikeastaan suurimman osan lahjoitan vaatekeräykseen. Mitä järkeä on säilyttää vaatteita, joita en käytä? Haluan panostaa vaatteisiin, joissa tunnen oloni hyväksi ja kauniiksi, aina.

... ostan uuden pöytäliinan. Olisiko vihdoinkin aika vaihtaa joululiina vähän kesäisempään? 

... muistan tehdä useammin teetä valmiiksi jääkaappiin. Kylmä rooibos tai vihreä tee viilentää ihanasti kuumana päivänä. 


Hyviä, normaaleja ja silti tuikitärkeitä päätöksiä kaikki.

Mitä pientä sinä muuttaisit arjessasi? Tai mitä haluaisit muistaa useammin? 

Kata

OTA YHTEYTTÄ: raidallisiahetkiajaretkia@gmail.com
SEURAA:  Facebook || Instagram

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.