Huomenta maanantai 26.6.2017!

26. kesäkuuta 2017Nykyisin kaikilla on älypuhelin, jota on liian  helppo näppäillä. Näppäilyyn ja selailuun on helppo uppoutua milloin vain ja missä vain. Aina pitää tarkistaa jotain. Silmät hakeutuvat jatkuvasti puhelimen näytölle sen sijaan, että katselisimme ympärillemme. Tai sitten katselemme ympärille puhelimen kameran ja näytön kautta, kuten kirjoitin jo aikaisemmin somea ja valokuvausta käsittelevässä postauksessa.

Mitä ympärillä on? Mitä kaikkea ihan vieressä tapahtuu? 


Minusta ympärillä oleviin yksityiskohtiin on mielenkiintoista paneutua. Ihmisten vaatteisiin, käytökseen ja keskusteluihin. Rakennuksiin, ympäristöön ja kasveihin. Italialainen puoliskoni ihmettelee aina miten minä huomaan jatkuvasti ihan ihme tyyppejä ja outoja juttuja. No, pidän vain silmät auki ja keskityn oikeasti ympäristööni. Ei siihen sen kummempaa vaadita. Ihan vieressä tapahtuu monenlaista kiehtovaa, kunhan muistaa kääntää päätä ja pitää silmät auki. Ympäristöstä huomaan erityisen hyvin ovet ja jostain syystä huomio kiinnittyy ensimmäiseksi niihin. Ovien tarkkailua pohdin myös aikaisemmassa Mitä tehdä kaikilla ovilla? -postauksessa.

Maanantai aloittaa viikon ja luo rutiinin koko viikolle. Juhannuksen ja viikonlopun jälkeen alkaa taas arki. Mielestäni ympäristön, rakennusten ja ihmisten huomaaminen on tärkeää ja jokaisella meistä on varmasti parantamisen varaa. Tällä viikolla haluan panostaa tietoisesti läsnäolemiseen ja keskittyä ympäristön huomaamiseen. 

Liity ihmeessä seuraani: pidä silmät auki ja muista kääntää välillä päätä! Katso välillä vaikka ylöspäin! Päätä kääntämällä huomaa uusia juttuja. Lisäksi uudesta kulmasta vanhatkin jutut näyttävät erilaisilta. Vai arvaisitko, että postauksen kuva on otettu Barcelonassa hotellin aamiaistilassa?


Kata


OTA YHTEYTTÄ: raidallisiahetkiajaretkia@gmail.com
SEURAA:  Facebook || Instagram

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.