Have a nice day!

8. toukokuuta 2017

Hei vaan!


Olen innoissani ja niin tyytyväinen, että pääsen taas kirjoittamaan. Viime aikoina olen kaivannut bloggaamista ja kirjoittamista, mutta vanha blogini ei enää pitkän tauon jälkeen tuntunut omalta. Se jäi gradun takia syrjään ja lopulta hiipui kokonaan.

Ihanaa, että vihdoinkin voin miettiä mitä oikeasti haluan tehdä ja mihin haluan käyttää aikaa. Vihdoinkin opiskelu on ohi ja kaikki tulee muuttumaan. Kaikki on epävarmaa, tulevasta ei ole tietoa. Jännittää, mutta samalla mahassa kutkuttelee kivasti. Mitähän tulevaisuus tuo tullessaan? Uusi blogi sopii hyvin tähän uuteen elämän vaiheeseen.

Varmaa on, että minä
pidän kirjoittamisesta,
asun ihanassa Italiassa,
odotan kesää,
huomaan paljon yksityiskohtia,
outojakin
ja suunnittelen kaikenlaista.

Eiköhän näistä aineksista saa mielenkiintoisia huomioita ja keskusteluja aikaiseksi teidän kanssa! Blogissani tulen keskittymään arjen pieniin hetkiin ja niiden etsintään. Haluan oppia huomaamaan paremmin arjen pieniä juttuja. Haluan oppia nauttimaan tavallisesta arjesta ilman kaavoihin kangistumista. Kaavoihin kangistumista pyrin ehkäisemään myös retkien avulla. Italia tuo arkeeni oman vivahteensa ja ulkosuomalaisuus saa toisinaan huomaamaan outojakin juttuja täkäläisessä arjessa.

Lue myös nämä:


Tervetuloa mukaan!

Katariina

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.