Resepti: Aurinkoinen sitruunajuustokakku

26. toukokuuta 2017

Kevät ja kesä on monelle juhlien täyteistä aikaa - on ylioppilasjuhlia, valmistujaisia, rippijuhlia, häitä ja muita kesäjuhlia. Kesä on juhlien aikaa ja tarjottavien mietintä on ajankohtaista. Jos ei perinteinen täytekakun tekeminen innosta, niin juustokakku on oiva vaihtoehto sen korvaajaksi. Suosittelen kokeilemaan rohkeasti, sillä juustokakku ei ole lopulta vaikea tehdä. Itsekin jahkailin todella pitkään ennen kuin uskaltauduin yrittämään, mutta pelkäsin tosiaan ihan turhaan. Lisäksi hyydytettävä juustokakku helpottaa juhliin valmistautumista, sillä kakku pitää käytännössä tehdä jo edellisenä päivänä, että se ehtii hyytyä tarpeeksi. Juhlapäivänä lisätään vaan koristeet kakun päälle ja kaikki on valmista!

Minun perhepiirissä pidettyihin valmistujaisiini leivottiin sitruunajuustokakku alla olevalla reseptillä. Alkuperäinen resepti on Kinuskikissan ja löytyy täältä, mutta me tehtiin se minun juhliini hieman muokattuna. Tämän reseptin juustokakku mukautuu moneen makuun, sillä rahkan tai tuorejuuston makua vaihtamalla voi luoda todella eri makuisia kakkuja. Alla olevassa reseptissä on erinomaisesti onnistuneen juhlakakkuni makuyhdistelmä.

Sopii erityisesti raikkaista ja sitruunaisista kakuista pitäville!
Eikun kokeilemaan. Kerro muuten oma suosikkimakuyhdistelmäsi ja miten reseptin kokeilu onnistui!

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.