Huomenta maanantai 7.8.2017!

7. elokuuta 2017


Tänään minun oli tarkoitus julkaista kunnon valituspostaus kuumuuteen liittyen. Olin jo suunnitellut sen valmiiksi eilen iltapäivällä, mutta illalla kaikki muuttui. Onneksi. Eilen aamulla satoi kaatamalla, mutta vasta illalla lämpötila tippui useamman asteen verran. Illalla yhdentoista maissa koirien kanssa lenkkeillessä oli enää 26 astetta edellisten iltojen 29 tai 30 asteen sijaan. Uskomattoman ihanaa! Yöllä nukuin jopa lakanan alla ja aamulla sisällä oli suorastaan viileää. Ei ole tarvetta valittaa kuumuudesta vaan voin jälleen nauttia kesästä. Mistä minä sitten höpisisin tänä maanantaina?

Päällimmäisenä mielessä minulla on kesästä nauttiminen, enhän enää tukahdu. Aurinko paistaa ja avonaisesta ikkunasta puhaltaa kevyt tuulenvire. Viime päiviin verrattuna tämä on suorastaan luksusta. Luksusta on jo ilman liikkuminen. Vielä eilen nimittäin suljin ikkunaluukut heti aamusta ja linnoittauduin sisälle hämärään, toiveena pitää asunto edes vähän viileämpänä. Ei se paljon auttanut, kun lämpötila nousi silti ainakin 31 asteeseen. Yritys oli kova ja tuuletin oli ylin ystäväni.

Tänään ilma on suorastaan ihana. Siis täällä tuulee. Kurkistan ulos ikkunasta, tällä hetkellä alhaalla olevan kävelykadun mittari näyttää 33 astetta. Taitaa sittenkin tulla kuuma päivä. Tärkeintä kuitenkin on, että yölämpötila laskee vähän. Silloin olen tyytyväinen. Nyt keskityn nauttimaan sisällä vallitsevasta "viileydestä" ja kohta taidan sulkea ikkunaluukut ihan varmuuden vuoksi. Tästä uudesta elettävästä säästä innostuneena mietin mitä kaikkea aioin tehdä tällä viikolla.

Tällä viikolla aion:

 • käydä etsimässä yhden Gelaterian, josta kuulin eilen (tästä tulee vielä juttua blogiinkin)
 • tehdä jonkun retken
 • kokeilla meille kotiutunutta silitysrautaa
 • hakea yliopistolta virallisen tutkintotodistukseni. Se on vihdoinkin valmis!
 • käydä kurkistamassa yhteen piilossa olevaan puutarhaan
 • siivota perusteellisesti
 • nautiskella viiniä (maltillisesti, koska näköjään pää ei enää kestä runsaampaa viinin juontia...)

Tulipa tästä postauksesta aikamoista höpinää. Tosin höpinä voisi kuuluakin maanantaipostaukseen. Vai mitä luulet? ;)

Lue heinäkuun maanantain höpinöitä:

- Huomenta maanantai 31.7.2017!
- Huomenta maanantai 24.7.2017!
- Huomenta maanantai 17.7.2017!
- Huomenta maanantai 10.7.2017!
- Huomenta maanantai 3.7.2017!


Kaikki maanantaihöpinät löytyvät aiheet-valikosta maanantaihöpinää-tunnisteen alta.

Ihanaa viikkoa!


Katariina

2 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! :) Täytyy myöntää, että olen erittäin tyytyväinen graduuni. Onneksi sain sen lopulta hyvin tehtyä.

   Poista

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.