Heinäkuun hetkiä

1. elokuuta 2017

Ei uskoisi, että on jo elokuu!! Taidan toistaa itseäni, mutta aika oikeasti lentää eteenpäin. Miten ihanaa oli lapsena nauttia kesälomasta, joka kesti ikuisuuden. Silloin ehti tehdä vaikka mitä ja loma tuntui todella pitkältä. Ilmeisesti aikuisten aika kulkee jotenkin nopeammin.

Minusta kuukausittaisen koosteen tekeminen on ihanaa, sillä se auttaa jäsentämään ja hahmottamaan kuukauden aikana tapahtuneet jutut. Aloitan postauksen tekemisen kuukauden aikana otetuista kuvista. Kuvien katselu palauttaa mieleen tunnelmia ja pieniäkin yksityiskohtia. Tutkailen myös kalenteriani ja kaikkia sen välistä ja läheisyydestä löytyviä lappusia, jotta en unohtaisi hetkiä/tapahtumia, joista ei ole kuvamateriaalia. Sen jälkeen yritän saada tunnelmia tekstin muotoon ja lopulta muotoilen lyhyet tekstit kuukauden hetkiä -postaukseen.

Heinäkuun tunnelmia & hetkiä Heinäkuussa tönköintä oli selfieharjoittelu. ;) Järvien sinisyys ja aaltojen loiske vetävät minua aina puoleensa ja halusin ehdottomasti ikuistaa itseni järven kanssa! Tällä kertaa kyseessä on Garda-järvi.


Heinäkuussa kiehtovinta oli valkoinen Celacena-piknik meidän kaupungin keskustassa. Lämmin pimenevä kesäilta ja hienosti katettu pöytä. Edes lämmin kuohuviini ei pilannut tunnelmaa.


Heinäkuussa uteliaisuutta herättävintä oli meidän aukiolla olevan kirkon remontin alkaminen. Minkähänlainen siitä tulee remontin/restauroinnin jälkeen?

Heinäkuussa tylsintä oli useisiin työhakemuksiin kieltävien vastausten saaminen.


Heinäkuussa söpöintä oli vanhempi karvaherra, joka yritti kovasti päästä käsiksi ilmakuivattuun kinkkuun. Laiska ja kuuroutuva vanhus, mutta ainakin nenä toimii! Ja ei muuten ollut ainoa kerta, kun se löytää esillä olleen ruoan. 


Heinäkuussa upeinta olivat maisemat Iseo-järvellä sijaitsevalta uima-altaalta. Vihdoinkin pääsin jo viime syksynä löytämälleni altaalle! Keltainen kahvikuppi oli plussaa!

Heinäkuussa helpointa oli suomalaisten ystävien ja muutaman uuden tuttavuuden kanssa ajan viettäminen. Pääsin puhumaan harvinaisen paljon suomea - onhan se vaan luontevampaa kuin italiaksi höpiseminen, vaikka sekin ilman ajattelua jo sujuukin.


Heinäkuussa hämmentävintä oli poseeraaminen kameralle. Pyysin sitä itse, vaikka en pidä siitä yhtään. Haluaisin oppia olemaan luontevasti kameran edessä, mutta en vain viihdy siinä. En kerta kaikkiaan tunne itseäni luontevaksi kameran edessä.


Heinäkuussa uutuutena maistoin Royal Martini -drinkkiä. Ihana juoma, hyvää seuraa ja ruokaa! Eikä edes kastuttu, vaikka välillä satoi kaatamalla vettä.


Heinäkuussa innostavinta oli kävellä kaupungilla ja kuvata yksityiskohtia.

Heinäkuussa koukuttavinta oli katsoa Greyn anatomiaa lounastauolla.


Heinäkuussa karvaisinta oli tämä söpöläinen. Siis kuinka paljon karvaa tällainen mini voi jättää joka paikkaan.


Heinäkuussa ruuhkaisinta oli markkinoilla. Kävin pitkästä aikaa lauantaisilla markkinoilla - otin jopa valokuvia ja ostin kananmunia.

Heinäkuussa pikkutarkinta oli blogin logon suunnittelu. Tekstiä pitää siirtää ensin milli yhteen suuntaan ja sitten vähän ylemmäs. Ei sittenkään, ensimmäinen oli parempi. Fontin kokoa ja mustan sävyä voi muuten muuttaa loputtomasti. Eikä logosta lopulta erota muuta kuin ympyrän, ainakaan Facebookin mobiiliversiossa! :/


Heinäkuussa rentouttavinta oli haahuilla tutuilla ja tuntemattomilla kujilla. Ihanan tyhjää ja hiljaista. Lue Bresciasta lisää täältä.


Heinäkuussa sähköisintä oli odottavainen tunnelma ennen ukonilmaa.

Heinäkuussa helpottavinta oli päätös ostaa silitysrauta. Vihdoinkin voin silittää milloin vain eikä aina tarvitse viedä kaikkea puoliskoni äidin luo. Mutta enhän minä edes pidä silittämisestä?!?


Heinäkuussa hemmotelluimmaksi minut saivat tuntemaan puoliskoni tekemät aperitiivit. <3 Toivottavasti saan niitä jatkossakin!
Katariina

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.