Huomenta maanantai 17.7.2017!

17. heinäkuuta 2017

Käytätkö aina samaa kahvikuppia? Onko sinulla vakiintuneet astiat aamiaisjutuille?


Olen huomannut, että välillä kannattaa vaihtaa. Eri kahvikuppi tai teemuki piristää tavallista aamua. Normaali aamiainen tuntuu erityiseltä, jos käytät hienoa kahvimukia tai tavanomaisesta poikkeavaa kuppia jogurtille. Välillä muki kannattaa vaihtaa toiseen kaapista löytyvään, mutta joskus on hyvä hankkia uusikin kuppi. Astioihin kannattaa panostaa. En tarkoita välttämättä hinnallisesti vaan pikemminkin esteettisessä mielessä. Minusta ainakin on mukavampaa nauttia kiireinenkin aamiainen astioista, joista pidän paljon.


Pientä piristystä kaipaavalle riittää tavanomaisen kupin vaihto toiseen kaapista löytyvään. 
Siis jos et vielä ole valinnut maanantain teemukia, nappaa kaapista joku vähemmän käytetty muki ja tee maanantaista erityinen!

Suurempaa piristystä kaipaavalle suosittelen jonkin erityisen kupin hankintaa.
Hanki ihana uusi kahvikuppi, joka tuntuu erityiseltä. Erityisen kauniilta tai värikkäältä. Erityisen hauskalta tai muuten vain hyväntuuliselta. Tärkeintä on, että uutukaisella on sinua erityisesti miellyttäviä piirteitä. Astioihin kannattaa panostaa! ;)


Minä haluaisin hankkia jonkin vanhanaikaisen ja romanttisen kahvikupin, joka toisi arkeen kaivattua vaihtelua ja tavalliseenkin aamiaiseen jotain erityistä. Yllä olevassa kuvassa oleva kuppi olisi täydellinen maanantain cappuccinolle!

Vaihtelu virkistää!

Katariina

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.