Huomenta maanantai 24.7.2017!

24. heinäkuuta 2017

Kehuja on ihana saada. Ne saavat olon tuntumaan lämpimältä ja hykerryttävältä. On mukava tietää, että joku ajattelee sinusta hyvää. Että joku kiinnittää sinuun huomiota. Että joku huomaa uuden kampauksesi tai erityisen hyvin sinulle sopivan asun. Että joku arvostaa ammattitaitoasi tai hyvin tehtyä työtä. Että joku inspiroituu sinusta.

Parasta on, että toisen kehuminen ei vaadi paljoa. Tarvitset vähän aikaa ja aavistuksen kielen ja suun liikuttamista. No, pitää sitä päätäkin käyttää hetki, että saa kohteliaisuuden muodostettua, mutta siinä se sitten onkin. Muutama ystävällinen sana riittää vallanmainiosti, mutta jo ne muutamat sanat piristävät todella. Jostain syystä kehuminen kuitenkin helposti unohtuu. Erityisesti toisen menestyksestä on vaikeaa nauttia, saatikka kehua. Saatat itseksesi miettiä ystäväsi kauniita hiuksia tai erityisen hienoa Instagram kuvaa. Pohdiskelet ehkä salaa tuttavasi menestystä tai sujuvaa arjen hallintaa. Mutta muistatko sanoa sen myös ääneen? 

Kuten Tyhjä ajatus -blogin Saranda osuvasti kirjoitti Miksi toisen menestys on hyvä juttu minulle? -postauksessaan: "Maailmassa ei ole rajallinen määrä onnea ja menestystä. Ja positiivinen asenne auttaa niiden saavuttamisessa enemmän kuin kateus ja katkeruus koskaan."

Maanantai on hyvä päivä aloittaa kehumalla. Toisen kehuminen ei ole sinulta pois, eikä se maksa mitään.

Katariina

Ei kommentteja

Kommentit piristävät aina ja saavat teidät lukijat tuntumaan todellisemmilta. Älä hätäänny, jos kommenttisi ei näy samantien - minun pitää ensin hyväksyä se. Kiitos! :)

Sisällön tarjoaa Blogger.